Stå på händer 

I december i fjol provade jag att stå på händer. Överraskande så klarade jag av det. Eller åtminstone att luta fötterna mot en vägg. Jag satte ett mål att stå på händer i sex sekunder och klara av sex armhävningar innan nyåret. Jag tränade flitigt och det tog sig ganska bra från första försöken. (Bjuder även på det fånigaste filmklippet i det inlägget). I januari klarade jag 5 armhävningar handstående. Sedan glömde jag av den utmaningen jag gav mig själv.

I kväll när jag och Cecilia smet över på Fristilen och gjorde en styrkecirkel avslutade vi med lite lek i stora gruppträningssalen. Stå på händer igen. Jag trodde inte att jag skulle klara av att få upp benen mot väggen. Men det gjorde jag utan några större problem. Kunde även balansera en stund även om benen inte var så raka som jag skulle vilja. Provade att göra en armhävning men där tog det stopp. Turligt nog innan jag slog huvuvdet i golvet. Det behövs lite mer styrka och balans för att fixa det. Så jag kör väl igen då. Nu 10 sekunder och 6 armhävningar men den här gången innan sommaren. Det ska jag se till att fixa!

Klarar du det?

 

IMG_7655

Lite rakare ben och mer än 5 sekunder nästa gång så blir det bra.

Nästan lite graciös men bara nästan. Foto: Cecilia

Nästan lite graciös men bara nästan. Foto: Cecilia

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

8 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: