15 med Paolo – nu är det dags igen

I slutet av förra hösten drogs det i gång en friskvårdsutmaning på jobbet. 15 minuter styrketräning med program från Paolo Roberto. Samla poäng för utförd träning. 5 veckor om jag inte minns helt fel. Det var roligt och framförallt blev jag stark på riktigt. Den styrkan som är användbar för skidsäsongen och cykelsäsongen. Jag hade stor nytta av det. Höll i styrketräningen i samma stil hela vintern och våren. Sen la jag av.


Som tur var skrev jag av programmet i svarta boken. Idag när regnet öste ned utanför stugan och benen cykeltrötta efter gårdagen kändes det som ett bra tillfälle att börja igen. Hasse och Björn fiskade och jag ville helst inte ha någon publik bortsett från Cissi.

Nu var det bara det att jag var lite starkare i fjol. Jag fick ett tufft program. Det var med andra ord 15 smärtsamma minuter i stugan idag. Hade nästan glömt hur hemskt det är med burpees. Men nu är jag i gång igen. Hoppar över veckotesten denna gång. Hej skidsäsongen typ….

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

 • Anonym

  augusti 18, 2014 at 12:55

  Vad skoj!!! Bra ide. Tänkte åka lite mer skidor kommande vinter än förra, så det låter ju toppen om man kan hjälpa till med styrka. Jag kör också =)
  -Hanna

  Svara
  • admin

   augusti 18, 2014 at 14:37

   Jag såg stora skillnader jämfört med innan, blev inte lika trött första turerna och orkade staka mer. Gillar det här med styrka för hela kroppen utan krångliga maskiner och annat.

   Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: