15 med Paolo

Vår kommun ger oss anställda en rolig och riktigt bra friskvårdsutmaning. Under 5 veckor får vi möjlighet att träna tillsammans med Paolo Roberto genom webben.


Vi får ett personligt träningsprogram utifrån våra förutsättningar. 4 cirkelträningspass på 15 minuter och sen utför vi själva 3 pass. Vi får tillgång till filmer, bilder och beskrivningar av passen genom en egen tävlingssida.

Chanser att vinna fina priser varje vecka om programmet följs och en spa-helg i Åre är första pris.

Träningen går ut på att bäst genomföra sitt eget program, vilket gör att alla kan tävla mot varandra oavsett bakgrund!

Ett roligt sätt att komma i gång med träningen för de som kanske inte är så aktiva i dag och en kul sätt för dem som håller på redan. Jag ser framemot att få lite bra tips på funktionell träning som jag kan använda även efter att de fem veckorna är slut.
11 november startar vi här på kommunen och vi är ett litet gäng från plan 3 och 4 som anmält oss!

Ni kommer garanterat att bli uppdaterade på hur det går för oss! Och du, är du kommunanställd i Östersund, tveka inte att hänga på!
Läs mer på: 15 MED PAOLO

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: