2014- fyrkantig sammanfattning

Jag har ingen surfmängd kvar på min telefon. Så den där långa sparade årssammanfattningen över träning/cykelåret som ligger i utkastmappen får ligga kvar.

Däremot får ni ett par snapshot hämtade från Instagram 2014.
Det bästa året säger många i sina bloggar. Jo kanske men varje år har varit det bästa är min åsikt. Men 2014 har bjudit på många roliga saker. Tävlingar, utmaningar och annat roligt som har med träningen att göra. Jag har vuxit ett par centimeter och fått vara del av intressanta saker. 2015 kommer att bli lika bra det med. Det känner jag på mig.

Några höjdpunkter bland många.


Legday med Johanna och Anna. Jag fick känna att enbart skidor och cykel inte ger starka ben. Aj aj var sammanfattningen.
Makalöst fina vårvinterdagar i Storhogna. Sol och vårsnö, klassiskt, skate (som jag provade för första gången) och utför med min egen teletubbie.


Stockholmsweekend och familjehäng. Shopping mat, shopping och en #sängselfie.
Spin of hope på Fristilen. Körde fyra pass den dagen varav ett i klänning och läppstift!?
Spanien med Björn och Hasse. Episkt.
Mtb i en grusgrop. Starten på att reka området på bra cykelvägar. Denna kväll var försommarvacker och bjöd till kortkort och ett rejält åskväder på vägen hem.


Min och dotterns cykeltur Storhogna-Östersund. Hennes första 11 milare och ett par timmar som vi inte glömmer! Så roligt.
En #toaselfie i Noppikoski. Jag skulle cykla ändå till Rättvik. Kapitulerade när regnet och kylan tog kål på mig. 26 mil solo räckte. Lika eländig som jag ser ut kände jag mig.
Rekordtidigt dopp för mig. En bild som symboliserar den otroligt varma sommaren vi fick!
Tisdagscyklingen. Tänk att så många ville cykla och många återkom. Jag blir alldeles varm när jag tänker tillbaka. Till våren kör vi igen, tisdagscykling blir She Ride. Spännande!


Björn hälsade på och vi fick fin fjällcykling! Också ett minne som väcker värme.
Happyride-gänget! Sent på sommaren hängde vi med på en runda. Skönare folk är svårt att hitta. Fjällcyklingen till issjödalen episk.
Jag köpte tempohoj och hittade rätt. Jag fastnade och tänker utveckla mig lite mer till sommaren.
Slutligen får 2014 bli en familjebild. Jag har äran att få dela mitt intresse med familjen och vi gör roliga saker. Stavgång och fjälllöpning i höstfjäll är en ynnest att få uppleva!

2014 tar slut i morgon. Tack för det här året och välkommen du nya!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: