Är det i veckan det händer?

Att jag kickstartar trainersäsongen med någon smaskig tröskel?
Kanske. Jag längtar lite grann. Efter att få lida mig igenom rumpskav och monotoni i vardagsrummet. Står i valet om jag ska ställa upp tempocykeln eller racern. Vad tror ni?

Dottern in action för ett år sedan. Hotellslingan i Storhogna i höstskurd. Till helgen hoppas jag inte att den är snötäckt.

Veckans plan är (ojdå, det blev visst ännu ett sådant inlägg) annars:

 • I dag smäller jag av RPM efter jobbet. Ny koreografi i måndags och i dag kör jag skarpt alldeles själv. Det kan gå hur som helst det. Svettiga lär väl alla bli skulle jag tro!

 • I morgon tisdag står spinning på schemat. 18.00 bjuder jag på långa backar och ännu mera svett för den som inte fick nog i dag. I den bästa av världar har jag tagit mig upp på morgonen och kört veckans första av två styrkepass. Annars får jag piska mig själv och göra det på lunchen.

 • På onsdag tänkte jag faktiskt dansa litegrann. Cissi har pratat om Sh´bam och som den goda mamma jag är så följer jag gärna Det är förutsatt att den goda dottern som hon är följt med på spinning dagen innan. Annars kanske det är den där trainern som får jobba.

 • Torsdag tänkte jag äta pannkaka och fundera lite på om det ska tränas något. Troligtvis hänger jag i soffan med paltkoma och gluttar på hela Sverige bakar.

 • På fredag hoppar jag in för min kollega Ida och tar hennes lunchspinningpass. Det har jag sett framemot länge. Lunchpass på Fristilen är alltid lika trevligt! Sen vilar jag och packar i hop mina pinaler.

 • Helgen ska tillbringas i Storhogna och stugan. TRX-band och cykel följer med. Om inte snön har kommit så blir det nog en tur på fjället eller på stigarna runt skidsystemet. Börjar kännas som sista chansen för i år. Elda lite ska jag göra och storstäda stugan.
  Vill helst köra lite pannlampecykling på fjället. Det låter väl hur häftigt som helst eller hur?

När jag radar upp mina veckor så här känns det ändå rätt fantastiskt att jag kallar mig själv lite spontan och har tid över för att jobba. Eller orkar jobba. Nä men jag trivs rätt bra med mitt uppstaplade liv. Det ger liksom struktur och jag slipper tänka.

Hoppas ni får en fin vecka!´
( I morgon kommer ett svara-på-fråga-inlägg, det var längesedan och
det kommer handla om spinning igen! Stay tuned )
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

  • admin

   oktober 6, 2014 at 12:20

   Då blir det tempohojen! Tänkte att det kanske är bra att åtmistonde försöka att vänja kroppen vid den knepiga ställningen under vintern. Sedan kan det ju vara rätt trevligt att ha något att ligga ned på när det är som jobbigast.

   Svara
 • Katja

  oktober 6, 2014 at 12:29

  De två damerna jag känner som tävlar både linje och tempo väljer att köra på tempohojen. Just för att vänja kroppen… Tror är bra idé, så att den inte chockas på våren…

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: