Bara 2 dagar kvar till Spin of Hope

På lördag fyller vi dessa!

Snart är det dags. Vårens roligaste och värdefullaste dag i spinningsalen- Spin Of Hope.

Jag har satt i hop ett rykande färskt backpass och lyssnat in mitt gamla (och fortfarande roliga) filmpass. Rockabillypasset som jag teamar med min kollega Anna går varmt i lurarna just nu. Den prickiga klänningen är nytvättad och rött läppstift kommer att hänga med på lördag.

Det finns fortfarande platser kvar om du vill komma och spinna med oss på lördag. Ett pass kostar 125 kr och alla kronor går oavkortat till Barncancerfonden. Passen är runt 50 minuter och du behöver inte ha provat träningsformen innan. Ta bara med dig en vattenflaska, träningskläder och ett par skor! Vi hjälper dig med inställningarna på cykeln.
Vill du inte spinna finns det fika att köpa under hela dagen. Vi säljer lotter och har det är många fina priser i potten. Det händer en hel del för barnen under dagen.

Du behöver inte vara medlem på Fristilen för att delta på ett eller annat sätt. Är du i Östersund tycker jag att du ska komma förbi och säga hej!

Vill du spinna med mig kör jag mitt filmpass kl 11. kl 14 är det dags för Rockabilly tillsammans med Anna. Ett pass med mycket fart! Kl 16 tar vi oss an backar och jag kör i prickig bergskepa. Är det klättring så är det! Har du en kepa? Ta med den!

Favvokepan. Klart den ska vara med på lördag!

Väl mött på lördag!
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: