bästa Outside


Det finns en tidning som jag verkligen längtar efter ska dimpa ned i brevlådan och det är Outside. Massor av intressant och lång läsning. Perfekt i sängen och på dass. Allt roligt samlat i en tidning som räcker länge. (Börjar låta som tofféreklam).
Vad som verkligen skiljer sig från andra tidningar jag bläddrar i är just att reportagen är långa och inte bara skrapar på ytan och jag fastnar i sånt som jag inte trodde jag skulle läsa Förra numret handlade bland annat om illegal tigerjakt långt bort i Indien, något nummer ännu tidigare sträckläste jag om en kille som paddlade lika långt bort i världen och slutade som krokdilmat. Nåväl tidningen ligger mig varmt om hjärtat.

Så nu ska jag ta med mig Björn Ferry till sängen och sluka lite bra vallatips och skidtester!

Jo så bör väl nämnas att jag knappt kunnat gå i dag, benen värker, mina stackars muskler är inte vana att arbeta som de gjorde i går. Sen att jag dessutom plågade dem med ett spinningpass i går för full sal gjorde väl inte saken bättre. Men det går över, i morrn väntar fredagssimning och jag längtar.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

 • Cykling min passion

  november 11, 2011 at 07:54

  Fredagssimning låter härligt! 🙂
  Jag hoppade in och körde ett spinnpass imorse, skönt att var klar kl 8 på morgonen 🙂

  Just nu läser jag en kurs som heter fysisk aktivitet och kost och det är inom programmet Hälsovägledare som jag läser till! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: