Bikinispinning och Långa Lugnet

I går körde vi en repris av fjolårets sommarspinning! Samma pass, samma musik och självklart även i bikiniöverdel även i år! Det var ett härligt gäng som gjorde oss sällskap, trots 26 grader utomhus valde 12 stycken att gå in spinna i en stekhet sal vilket värmde i hjärtat på både mig och Anna.

2 timmar av odödliga sommarhits från förr och nu, fart och backar och liter av svett från oss alla. Tror faktiskt inte att jag har svettats så mycket som jag gjorde i går, någonsin. Förra året körde jag i jeansshorts, ni kan ju tänka er hur det kändes efteråt. I år körde jag med cykelbyxor under ett par tygshorts, men de där skarvarna av shortsen har gett fina skav ändå. Men vad gör det när man har ruggigt roligt? Inte mycket. Deltagarna var nöjda och glada och många vågade kasta träningslinnerna, sådant uppskattas.

Ägnade sedan kvällen åt tvätta av cuben, packa och det trevliga nöjet att betala räkningar. Lite panik infann sig när jag loggade in på banken och såg att betalningen för anmälningsavgiften till söndagens tävling inte gått i väg. Slängde i väg ett mejl och förklarade misstaget medan Hasse tätade om mina pysande slanglösa däck. Har haft lite bekymmer med framdäcket och nu senast började bakdäcket tappa luft. Men jag litar fullt på min egen mekaniker, att han vet vad han pysslar med så att säga.
Föressten så vägde vi om cuben i går kväll, med lera och halva Frösön vägde den in på nätta 7,9kg. Vägde om och och den hamnade på 8 kg. Trevligt, hur jäkla lätt kan en mtb vara egentligen?

Vi åker ned till Rättvik i eftermiddag och laddar upp för vad som ser ut att bli en blöt historia i Falun. På lördag ska vi hejja fram Björn och hans pappa och alla andra som kör Siljan runt!

Och på tal om Björn så skrämde han upp mig lite när han berättade att hans kusin cyklat bana med några elitkillar och de var slående överens om att MÅNGA kommer att få problem längs med banan. Den är visst inte så snäll som jag föreställt mig, partier med sten och rötter och lite regn på det lär det bli en slirig historia. Björn hade fått rådet att äta mycket för man bränner mycket energi.

Hej och hå vad jag kommer att få slita på söndag. Men jag längtar riktigt mycket, ser verkligen framemot att få ställa mig på startlinjen och leka ett par timmar.  Det får gå hur det vill denna gång. Bra inställning där Helena. 


Ses vi där?? 🙂
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: