• Home
  • /
  • träning
  • /
  • En alldeles särskilt trevlig onsdagskväll med gym och pizza

En alldeles särskilt trevlig onsdagskväll med gym och pizza

Det är så fint att ha vänner som kommer med bra ideer. Som ger mig en liten spark i baken. Erika är sådan fin vän. Vi har inte setts på ett tag än mindre tränat tillsammans. När hon kom med förslaget att ses för att styrketräna och sedan äta middag på Vezzo blev jag glad. Det var precis det jag behöver just nu. Att komma i väg till gymmet, köra ett pass utan hög puls, få surra bort en stund över en pizza.

Jag var jättetrött på jobbet. Tog flera extra varv till faxen och postfacket. Drack några koppar kaffe för mycket och undrade hur jag skulle orka träna. Men samtidigt visst jag att skulle få bli trött av fysisk ansträngning och att det skulle ge energi.

Vi la upp ett cirkelliknandepass av våra favoritövningar. Det blev en timme inne på Sportgyms lokal i city. Dit som jag tänkt att gå för att styrketräna så länge men inte kommit i väg. Vi körde hårt. Peppade varandra och jag fick bita i. Erika är lika stark i gymmet som hon är på cykeln.

Med skakiga ben och armar efter roddövningar med TRX, utfall, armhävningar och bålövningar var jag en lite piggare version av mig själv och med ny energi. Efter en riktigt god pizza på Vezzo återkom lite av mitt gamla jag tillbaka.

En alldeles särskilt fin onsdagskväll. Fin i sin enkelhet och något som ska göras om. För har man träningssällskap backar man inte ur och en middag efteråt är den bästa motivationen!

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: