En vit jul i Storhogna 

 

Fjällstugan med eget ledkryss, så det går att hitta hit

 
Det blev visst vinter igen! Inga mängder men vitt. Att det är livsfarligt halt under snön är en annan femma. Vi får ta en annan väg in till stugan och är lite rädda att bilen ska glida in i träden. 

Det sägs att det ska storma i morgon och vara runt nollan. I går spåddes regn resten av julhelgen. Packade med dubbskor för jag trodde aldrig det skulle gå att åka skidor. 

 

foto:Hasse

 
Men det gick det! De som spårar på Storhogna trollar och gör det bra trots att snön knappt täcker. Jag gjorde ett varv i åttan och två på toppen. Sista varvet blåste jag nästan ur spår. Nästan 14 kilometer värdefull träning på snö idag. Undrar om det kommer att bli skidåkning på hårda spår något i år?

Nu har vi ätit oss mer än mätta och ligger utslagna i soffan. Lite julmusik i bakgrunden och en förväntansfull dotter bredvid. Mest för att få ge mig min klapp som hon ordnat. Det största under granen. 

 

inser ju sådana här gånger att jag inte riktigt ser lika ung ut längre.

 
Så god jul till er alla som läser! 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: