• Home
  • /
  • träning
  • /
  • Ett potpurri av fula miner- eller stäng munnen för tusan

Ett potpurri av fula miner- eller stäng munnen för tusan

Jag läste någonstans att man ska försöka att stänga munnen när man blir fotad på cykeln. Det är liksom lite mer estetiskt och vackert än en gapade fågelholksmun med stirrig blick. Lite som jag då. Allstå det sistnämda. För jag tror nämligen att jag har min mun stängd och ser så cykelriktig som sig bör. Tills jag går igenom kamerarullen i mobilen, bläddrar igenom bilder från lopp eller Hasses Iphone. De gånger jag lyckas stänga munnen gör jag i stället grimarser. Ser inte riktigt klok ut.

fulbilder

Snyggt?

Något annat som är lika festligt är blixbilder från lopp. Andreas (The Summit Mtb ni vet) uppmanade mig att visa såna bilder från Grensertittet som uppenbarligen var en fest i blixtbilder i strålande solsken. Jag har grävt djupt bland de bilder jag köpte från det loppet och hittade bara en som kanske inte var så smickrande, mer för fotografen faktiskt.

blixtgrenserittet

Årets sportbild? Stäng munnen.

Som en liten bonus ska ni få en mindre smickrande skidbild. Det är lika svårt att se okej ut i längdspåret. Det snoras, grimaseras och rynkas på näsan även där. Men vem är snygg när det är jobbigt? Vem orkar tänka på att se okej ut när det dyker upp en kamera? Speciellt i mål?

orsa

Öh…en kamera?

Som en extra kuriosa kan jag meddela att som tjej bör man ha en vadderad sportbehå. Annars kan det uppstå pinsamma situationer i träningsammanhang när kroppen trött och frusen om ni förstår vad jag menar. Något som min 15 åriga dotter snällt men bestämt berättade för mig. ”Alla killar tittar ju då, fattar du inte det?” Ett träningslinne med inbyggd behå är således strängt förbjudet. Tänk så lite man vet och tänk hur många gånger jag varit oerhört pinsam. Som tur är för er skull då har jag inte fastnat på sådana bilder…ännu. 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

8 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: