• Home
  • /
  • träning
  • /
  • Höstpassets låtlista och så har jag världens bästa jobb

Höstpassets låtlista och så har jag världens bästa jobb

IMG_6031-0Har jag berättat att jag har världens bästa extrajobb? Att jag får förmånen att få jobba på stans trevligaste gym och känna mig stolt över att få vara en del av det? Jo det har jag nog gjort mer än gång.

Nyss hemkommen från ett sådant där pass som fick mina armhår att resa sig. Vilka måndagsgäng jag har. Från hela mitt hjärta så är de så grymt duktiga och starka. Det är en salig blandning av människor, från de yngre till Britt som är över pensionsålder. Nybörjare som veteran, några nya ansikten och så mina stammisar.

I dag i inför de sista skälvande 10 sekunderna av sista backen tystnade jag och lät de kämpa på. Att få se deras kämparvilja, höra suset från tramptagen och deras frustande var oslagbart. Där reste sig håren. Det är en speciell känsla att fånga en grupp på det här sättet, att få dem att gilla det jag gör. Kvittot på att jag faktiskt levererar något bra är att de återkommer eller som i dag när en deltagare kommer fram efteråt och tackar för ett bra pass och bra pepp.

Jag tjänar inte mycket på jobbet som instruktör. Jag får inte betalt för den tid jag lägger inför ett pass och inte så mycket den tiden jag sitter där. Men det ger ändå mycket tillbaka från deltagare i andra värden än pengar helt enkelt.

Så avslutar jag denna osammanhängande spinninghyllning med att dela med mig av höstens låtlista. Några av låtarna har hängt med sedan sommaren. Jag fick nämligen ett rungande nej när jag föreslog att jag skulle snickra i hop ett nytt pass inför hösten. Passet är för bra för att bytas ut sas det i kör. Så det får hänga med ett tag till. Intervaller i backform med två riktig sköna sprintlåtar. En bra mix om jag får säga det själv.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: