Jag fick en kommentar…

…på förra inlägget som värmde mig och gav massor av pepp. Har ingen aning om vem som skrivit den. Men personen bakom är klok och fick mina tankar att bli mer positiva. I det inlägget rymdes så mycket sanningar.

Ibland måste man ta ett steg tillbaka och acceptera den stundande formen. Du kanske står vid ett trappsteg och när du väl är uppe för det kommer det vara värt all slit! Du är en inspiration och även en källa till inspiration har sina ups and downs vilket visar oss andra att det ibland är tungt men att pushar vi vidare så vänder det tillslut! Lycka till i Mörksuggejakten! Du e grym!

Jo men visst är det så, att man har sina ups and downs. Konstigt vore väl annars? Petra Månström som driver maratonbloggen skrev om ett bra uttryck i går, ”turistversion av sig själv”.
Det är så himla lätt att bara tro att alla andra aldrig har svackor. Att de bara har bra dagar och tycker att allt är roligt jämt. Aldrig sliter med sjunkande självförtroende, grisben och misslyckade träningspass. Vi väljer trots allt vad vi visar upp.

För visst är det så som skribenten skriver att personen bakom text och bilder även har motgångar och att det inte alltid är lätt. Det gör att vi som denne skriver pushar oss vidare och väntar på en vändning. För jag kan ju bara gå till mig själv, det är mer intressant att följa en mänsklig människa än en som alltid visar upp en perfekt yta. Mer intressant med med och motgångar.

Jag kommer upp för det där trappsteget! Det tar bara lite tid att klättra just nu. 
Foto: Hasse Gustafsson

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

5 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: