Jag skulle ju blogga om siffror

Jo så tänkte jag men funbeats statistik och Safari i mobilen är inte helt kompatibelt om man säger så.

Så jag gör så här i stället:


Hämtade hem min underbara tjej som varit i Handsjön sedan den 30:e. Vi blev bjudna på middag och hade en supertrevlig kväll. I dag åkte vi till Åtgården i Vemdalen för gofika.


Tjejen har växt ur sina klassiska skidor. De säljer vi nu. Hon får överta mina ”fulskidor” efter som vi är av samma vikt och längd. Därför fick hon ett par egna skateskidor. Vi gjorde ett fynd på Storhogna sportshop. Hyrskidor är inte dumt att köpa loss. Vi fick dessutom snygga skidhållare på köpet.


Jag säger tack för den här ledigheten som varit välbehövlig. 18 mil på skidorna, lite starkare men framförallt mycket lugnare i kroppen. Åker tillbaka till stan i morgon för att jobba en dag och hämta en stav till Hasse. Åker sen tillbaka till stugan och tar tillvara på en ledig dag till.

Och i morgon vid en dator ska jag väl kunna plocka lite siffror. Nu tenderar den här blogga-om-året-i-siffror bli så mycket större och intressantare än vad den egentligen är.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: