Kvällsrapporten och träningstriangeln


Jag fick sällskap i kväll. Samma runda som i tisdags. Lite mindre felåkningar och 45 km på klockan.
Fint var det. Sensommarkänsla och låg sol. Jämtlandet blir så fint då.


Grusvägsrally med sega och tunga ben. Vilade i går och det hade ju varit trevligt om kroppen uppskattat det och varit på hugget idag. Men å andra skulle vi inte köra hårt. Hasse hade ett förmiddagspass och en RPM-klass i benen precis före vi åkte ut.


Så det passade bra att stanna och plocka hallon efter en skogsbilväg. Hasse behövde lite energi.


Sen fick vi förmånen att se två (!) berguvar på 10 meters avstånd. De satt på ett lågt jakttorn och den ena lyfte och kom seglande mot mig. Alldeles ljudlöst. Jisses vilken upplevelse! Fjällvråk såg vi också. Skymning i skogen på cykel ger naturupplevelser.

Träningstriangel? Vad är det tänker du kanske nu?


Logisk pedagogik på yoghurtpaketet. Inget krångel, om du börjar träna mer måste du äta mer och vila mer. Sömn är viktigt och där mina vänner är jag urusel. Törs inte skriva hur få timmars sömn jag fått denna vecka. Det är lätt att hamna i en ond sova-dåligt-cirkel.

Med det i åtanke så säger jag godnatt!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: