Låt medaljerna stå framme!


Anna har en egovägg där hon satt upp träningsminnen som betyder mycket för henne. Det är väl ett jättefint sätt att låta det man är stolt över komma fram eller hur?

Jag lägger undan nummerlappar och diplom i en låda. Förut hängde medaljerna i hallen lite slarvigt. Fina saker som jag är stolt över. Saker som påminner mig om vad jag har gjort, loppen, bilderna från cykelturerna, allt slit innan. Jag skrev ett inlägg för nåt år sedan om vilka medaljer som betytt mest för mig. Här finns det om du vill läsa.
Det är kanske fånigt men en medalj betyder mycket för mig. Sån är jag.


Jag har likt Anna en hörna för mina minnen. I detta fall medaljerna från alla lopp, cykel, skidor, simning och löpning. De står här på byrån i vardagsrummet numer. Tillsammans med dalahästarna från Siljan Runt, glasgrejen jag fick för andra plats i långloppscupen och första plats i Jämtlandsserien.

Och Anna gav mig inspiration att även plocka fram och ur minnen som nummerlappar och diplom att sätta upp i garderoben! Så det får bli ett projekt framöver!

Hur gör du med dina troféer?
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: