Löpning vid Tysjörna och cykelvasan

Till att börja med, herregud vad snabbt platserna till nästa års cykelvasa gick åt! 26 minuter så var de 12000 platserna uppbokade. Fatta, 12000 platser, en utökning från 9000 i fjol. Hela Sverige cyklar eller nåt.

Medan de där 12000 personerna satt och väntade på att få anmäla sig
sprang jag runt Tysjöarna i dag. En härlig runda med allt, spänger,
myrar, lingonris, rötter, kalktuffar och handikappsanpassade ramper och
kohagar. I dag med Icebugen på och knäskydd och det funkande fint. Var lite orolig efter skidgången i går som i dag gav lite känningar i knät.

Det blev hela 7,4 km i lungt tempo i ett lite smådisigt och höstigt väder.
Det enda som skvallarade om att jag befann mig nära stan var ljuden från
E14, men med lite god vilja gick det att koppla bort.

Det finns många små guldkorn så nära, dels Andersön en bit utanför stan och så Tysjöarna som sagt. Har tidigare fått tips av en arbetskollega att det ska vara fint att springa där. För någon helg sedan var jag och Hasse där för att geocacha och konstaterade att här skulle det springas framöver.
Bara ca 10 minuter från min dörr till parkeringen ligger precis vid en stor lagerlokal, vänder man sig om möts man av denna fina bro. Kontraster helt enkelt! 

Nu laddar jag om för att hoppa in och köra 45 minuters spinning i kväll. Min telefon har strejkat och när jag sprungit klart och satt mig i bilen damp det in ett par meddelande och alldeles för många missade samtal. Däribland frågan om spinningen och så förfrågan om jag kunde jobba igen! Kanon, återgår till biståndsenheten i morgon och vikkar ett par veckor. Så skönt.

Hoppas ni får en fin onsdag.
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: