Lördagsspinning och veckotest

Började dagen i spinningsalen tillsammans med 17 pigga deltagare. I dag bjöd jag på mitt filmmusikspass. 55 minuter där man får kämpa med mjölksyran. Inte intervallbaserat som mitt ”vanliga” pass. Med pigg och igenkännande musik luras hjärnan! Gick därifrån med ett leende på läpparna efter fina ord av deltagarna. Du är verkligen en inspiritatör sa en kvinna som ”lärt” sig att tycka om spinning tack vare mig som hon uttryckte det. Det får en att växa och ord som hamnar i min svarta bok. (Den får ni höra om senare. Ett bra sätt att peppa sig själv när man dippar)


Veckotest i 15 med Paolo idag. Det här hade jag gruvat mig för. Insåg rätt snabbt att det skulle bli omöjligt att kamma hem några bonuspoäng. Svårt nog att nå målet på 23 varv. Benen var ju lite trötta efter morgonens träning. Jag befinner mig i nivå 9 och det är ingen barnlek.


Men jag har ett starkt vapen – mitt pannben. Jag tänkte ge Paolo en match! Iförd långkalsonger, skidstrumpor och sport-bh i stugan tog jag mig an testet. 10 armhävningar, 10 situps och 15 benböj. Inte tänka bara köra. Varv på varv. Inte vila – det kostar sekunder. Inte ge mig.
24 varv senare var det över. Paolo fick en match och jag fick klart godkänt.

Bara 4 veckor kvar. Och nu ska jag inte göra nåt mer i dag. Jo lyssna på stormen som kommer in över oss idag.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: