Medvinden blev motvinden

Medvinden, vår underbara långfärdsskridskobana hade premiär förra helgen. I dag gjorde vi årspremiär. Det är en härlig tid som kommer, öppningen av medvinden är starten på vårvintern. Nu är dagarna ljusare, varmare och så där vårvinterhärliga. Men vårvinter är inte bara solsken, det svänger snabbt, som i dag rejäl motvind och snöstorm på bara ett par sekunder.

Men Cissi är inte den som ger upp i första taget, inte jag heller för den delen, jag hade dessutom hyrt skridskor åt henne så lite valuta för pengarna måste man ju få;) Vi kämpade oss bort mot 3km markeringen för att få belöningen tillbaka till badshusparken, en medvind utan dess like! Nöjda och frusna tog vi en söndagsfika på Thörnes innan vi gick hem i stormen.

Nu har jag precis kommit hem från Fristilen, har för tredje söndagen i rad kört CX-work och jag fullständigt älskar bålträningsformen. Jag skulle aldrig, aldrig någonsin klara att ta ut mig så mycket i gymmet som jag gör där.  I dag hade jag gett mig tusan på att klara plankan på tå, hela låten igenom. Det gick bra och brände gott i alla små magmuskler, man varierar plankståendet genom att gå ut med benet åt sidan för att sedan gå ut med både arm och ben. Gårdagens hårda styrkepass och stakträning i Ås kändes vill jag lova. Magen kommer att ömma i morrn!

Men vilken helg det varit! Vid den här tiden om en vecka har jag gått i mål och njuter av att klarat mitt andra Öppet spår, kanske redan vid middagsbordet i Rättvik!
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: