Mellandagsfys i snön 

Hej på er.

Det snöar faktiskt lite i dag. Ett par tre flingor och tempen ligger runt 6 minusgrader. Kanske blir det någon ordning på vintern.

Nog tjatat om snö. Tre personer i en stuga om 40 kvardratmeter blir det i bland lite trångt. Det är lätt att trampa upp i varandra. Fys inomhus blir lätt ännu mer trångt. Det funkar när bara är jag och Hasse och tonåringen som oftast hänger i rummet med lurar på.

Så i dag gick jag helt enkelt ut. Tog med ett liggerunderlag och gjorde mellandagsfysen i snön. Eftersom jag helst inte ville bli kall om knäna så var det att bita i hop i burpees och armhävningar och göra dem på fötterna. Dipsen fick utföras på stugbron. För att göra det lite mer tidseffektivt eftersom vi snart ska skjutsa svärfar till bussen och göra det ännu jobbigare struntade jag i vilan mellan cirklarna. Det kändes bra det första två varven sedan bet det rejält. 20 minuter senare kunde jag borsta av mig snön och ta en dusch.

Burpees i snön är lite roligare.

Burpees i snön är lite roligare.

Vi gör ett försök i kväll och åker ned till skalet och provar 7:an med klassiska skidor. Vem vet, det kanske finns lite snö kvar där.

Senare i kväll kommer ett inlägg om mina träningsmål för det här året. Veckans tema i Hälsobloggsnätverket och sommaren blir inte som tidigare somrar. Spännande!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

8 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: