youtubekanal

Min youtubekanal

Hörrni jag har faktiskt en sådan där youtubekanal. Inte för att jag varit så aktiv där men utan mest lagt upp klipp för att sedan dela här på bloggen eller på Facebook. Tänkte att jag försöker att väcka lite liv i den och använda vår GoPro lite mer i framtiden. Vi köpte den för några år sedan, filmade det mesta ivrigt i början men sedan har den mest legat och samlat damm tills nu bortsett från en cykelresa till Spanien. Det är faktiskt lite roligt med rörligt matrial i bland.

Ser framför mig hur jag ska springa runt med den i fjällen i sommar och höst, filma mtb-turer och Happyrides. Kanske till och med lägga upp några träningspass från gymmet. Ambitionen är hög som ni ser.

youtubekanal

Cykligt och så lite skidor som sig bör!

Så in och följ mig och de andra fem som visst prenumererar på min kanal. En snabblänk dit finns även uppe i hörnet av bloggen, den där röda cirkeln som ni ser på bilden nedan. (Pedagogiskt eller hur?)

youtubekanal

 

Så tack på förhand!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

  • Helena

   mars 30, 2016 at 13:14

   Jag tror också att det är roligt, bara jag kommer in i det lite grann! Håller precis på att lära mig Imovie. men jag ser det mest som en rolig grej och mina klipp är lite småfåniga, men vad tusan, man ska väl bjuda på sig själv i bland!?

   Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: