#myfababs

Emma Igelström skrev en jäkligt bra artikel i Expressen. Hon tycker att det får vara nog på utseendefixeringshetsen och manar till upprop. Läs den! Hon uppmanar även till att ta en bild och hashtagga #myfababs.


Första och enda gången jag lägger ut en bild på min mage.
Inte retuscherad eller indragen. Jag har inga rutor. Men jag är stark. Jag fött ett barn ,har massor av hudsprickningar efter det. Ett minne av det fantastiska som min kropp klarade. Min mage tar mig mil efter mil på cykel. Varit med och tagit pallplatser i långloppscupen, klarat en klassiker, ett par öppet spår och gör så att jag orkar åka skidor långt och länge. Den skriker efter mat och blir nöjd när den får bli mätt. Den kommer aldrig att få rutor för det är inte dem styrkan sitter! Min kropp är fantastisk och den är värd att tyckas om. Den ställer ju upp på nästan allt jag ber den om. Snälla du, försök gilla din med!

(Jag var inne på det här spåret i våras och skrev detta inlägg om att vara vältränad utan magrutor. Då vågade jag inte visa magen. Blev ett par ben.)

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: