När jag blir stor….

Isjödalen september 2014. När jag blir stor ska jag alltid cykla så här!

När jag var liten ville jag bli polis, ha massa djur, bo i skogen och bli konstnär.

När jag är ganska stor (läs nu ) är jag varken polis, har många djur eller bor i skogen. Jag har inte målat på 14 år tyvärr. Men jag kan fortsätta drömma om saker. Nu tänker jag inte byta bana i yrkeslivet även om jag fortfarande skulle vilja bli polis. Jag vill nog inte ha en massa djur just nu eller i framtiden. Jag tål inte djur med päls. Kanske inte heller bo i skogen eftersom jag är rätt social när det bär till och är rädd för mörkret.

Nu tänker jag att när jag blir stor ska jag ha en fulldämpad cykel, cykla fjäll och cykla långa distanser på racer. När jag inte cyklar ska jag gå i vandrarskor, plocka fjälltoppar och dricka kaffe ur kåsa. Jag ska lära mig att åka telemark och våga gå på tur vinteritd.
Det är efter jag slutat tävla, jaga strava-segement stup i kvarten och åka skidor varv på varv i elljusspår för att svettas.

Jag är inte riktigt stor ännu. Det kommer säkert dröja många år och innan det ska jag ändå cykla lite fjäll samtidigt som jag jagar QOM:s och tävlar på fina stigar. Det jag ska göra innan jag blir så där stor är att gå på tur och dricka mer kaffe i kåsa.

Vad vill du bli när du blir stor?
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

8 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: