Spinning+ skate=väggning 

 

skate

Swim ski. Lite spännande över tjärnen

Status just nu är en känsla av baksmälla. Eller ingen kontakt med min kropp som mest är lellös.

Spinning vid tio. Mitt sjukt jobbiga pass. (Hur tänkte jag där?) Deltagarna var på hugget och körde som det inte fanns någon morgondag. Undertecknad instrukör likaså.

Fika i form av semla efteråt. Slötittande på draghunds-SM.(förövrigt en rätt kaotiskt och nervkittlande sport. Hundar överallt, intrasslade i varandra, kälkar åt och höger och vänster). Funderade på stakpass i Spikbodarna medan snön vräkte ned utanför. Kom fram till att jag  inte orkade valla och med all säkerhet inte hade orkat att enbart staka. Nollgradigt är inte kul.

Skate i stället. 14 km runt Torråsen med pannlampa. Hade glömt hur många backar det spåret bjuder på och hur kuperad sista 6 km är. De går i mtb-banan. Upp och ned. Jag blev trött. Mycket trött. För jobbigt åt benen i tvåans växel och armar och mage i treans växel. För mycket tung nysnö för att kunna få upp farten och åka i fyrans växel. Jag kravlade mig runt och var gråtfärdig två kilometer från skidstadion och skjuts hem. Ni vet så som man blir när kroppen är totalt tom och orken obefintlig. Dessutom var jag jättemörkerädd. Fånigt men ändå.

Så spinning i kombination med skate efter en rätt träningsrik vecka gav en klassisk väggning.

Nu tänker jag äta som en häst och hoppas att orken är tillbaka tills i morgon. Cykeldistans på schemat.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

 • Lisa

  januari 30, 2016 at 20:10

  Lite jobbigt det där med mörkret! Jag tycker det är läskigt att åka skidor själv även om det är i elljusspår, haha! Biter ihop o gör det ändå, men tycker det är väldigt skönt om det är fler skidåkare i spåret!

  Svara
  • Helena Enqvist

   januari 30, 2016 at 20:12

   Jag med! Fast jag har vänjt mig lite, för några år sedan skulle jag aldrig åkt ut själv. På cyklen är jag inte lika rädd, tänker väl att jag kan cykla i från eventuella farligheter 😉

   Svara
  • Helena

   januari 31, 2016 at 23:28

   Och när man sedan kommer hem och helst vill äta samtidigt som man duschar eftersom kroppen bara skriker efter mat, och sen äter man konstant hela kvällen 😉

   Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: