Dagen efter Sportkullan och resultatlista

Vi cyklade lite ängar i Torvalla

God kväll. Vi har kommit hem till Östersund efter en händelserik helg. Jag är öm i axlar, trött i löparbenen och full av intryck. Så där så att det är lite svårt att landa. Vi har cyklat en kortare och mycket lugn runda över Torvalla i dag. Över sommarängar och högt gräs. Jag behövde rulla ur efter en lång dag och många mil i bil. Jag behövde också se om mitt knä klarar cykling efter helgen. Det gick inte så bra med det. Men det återkommer jag om i racereporten senare.

I går gick vi i mål på min första multisporttävling som sjunde lag av 35 startande. Hanna väckte mig i morse med att berätta att vi inte var nionde utan sjunde. 29 lag fullföljde på vår distans, sportkullan Sprint. De som varit ute längst hade 8.26-någonting. Vi tog oss i mål på 5.40 bara en minut efter 6:e lag och ned till de som kom in efter oss skiljde det 30 minuter. Det kan hända mycket i sådana här tävlingar och det gjorde det även för oss.

Jag är jättenöjd. För att vi genomförde det, för det fina samarbetet vi hade och för att vi gjorde så bra i från oss. Jag trodde inte att vi kunde vara så högt upp en i resultatlista. Inte med mig på en löparsträcka. Men med så fina och grymma lagkamrater är allt möjligt!

Mer om Sportullan får ni i morgon. Dessutom kan jag bjuda på en racereport med många bilder tack vare Hannas flitiga fotande under tävlingen!

Reslutatlistan från Sportkullan sprint och Sportkullan Long finns här om du vill kika!

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: