Sverige är ett avlångt land

En titt i mitt instagramflöde påminner mig igen om hur avlångt vårt land är. I Göteborg kör Anna och Katja crosstävlingar i korta cykelbibs.


I Stockholm är fokuset på Bike Expo. Cykel och åter cykel och visst tusan hade jag velat vara där. Klämt och känt, dreglat och träffat skönt folk. Hängt lite vid Egons monter och kikat på råssnygga Fujihojar. Men jag håller mig uppdaterad och bäst från Bike expo-rapporteringen är nog @pingvingensven.


Och avlångt land ja. Gissa vad vi har gjort! Inte så svårt eller hur? #älskasnö helt enkelt.


Tempen lika jäklig som i går. Vi var lata och lyckades få bra fäste. Vi gjorde så här:
• skit i att ta bort gårdagens universal wide-klister.
• ta in skidorna. Blås en stund med hårtorken.
• rafsa på något som liknar fiskbensmönster av Rode Rossa ovanpå.
• värm lite till med hårtorken.
• kleta/massera in allt.

Det bet fint och sög inte nämnvärt med glid. Så pass bra att jag körde lite teknikträning i ett fint spår i svag motlut. Utan stavar är det bästa man kan pyssla med för att utveckla sig!

Jag lovar att der ska bli lite mer cykelinlägg här…eller åtminstone lite jag-sliter-ut-mig-på-trainer. För när det är sånt här väder är det en misär att cykla ute. Hemma i stan är. det bara halt och mörkt. Inte alls kul att cykla då. Träning ska vara roligt…säger hon som lider i vardagsrummet.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

 • Elna

  november 17, 2014 at 09:01

  Det är lustigt, trots att det är november känns snö så främmande och långt borta eftersom vi har så varma temperaturer. Tittar liksom förvånat på dina bilder och tänker "snö, oj, redan" – jättekonstig känsla. Borde ju vara minusgrader och nästan-snö-känsla här nere också och ju mer jag tänker på det desto mer längtar jag efter att få plocka fram mina skidor.

  Svara
  • admin

   november 18, 2014 at 07:57

   För mig är det lite konstigt att det faktiskt inte är mer snö än vad det är här och att ni har det så varmt. Lite avundsjuk är jag för jag vill cykla mer fast samtidigt ha snö.

   Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: