Träning med tonåring är oslagbart!

Förra söndagen var jag och Hasse till slalombacken här i Storhogna med stavar. Det var riktigt roligt konstaterade vi. Så pass skoj att vi tog med våra skidstavar hemifrån. Plockade även med Cecilias.

Hon var väl inte helt övertänd på idén men följde snällt med. Såsom hon oftast gör.


Vi, hon och jag har nämligen ett projekt på gång tillsammans. Vi ska göra en tjejklassiker! Hon blir 15 år till våren och det har hon sett framemot. Dessutom ska hon följa med oss till Spanien i april. Det är morötter om något för henne att hänga på diverse träningsupptåg.


För mig och Cecilia blev det 2 uppvärmningsvändor uppför Kallebacken och 3 vändor upp med hög puls. Medan Hasse fortsatte ett tag till lämnade vi stavarna och satte fart mot stugan över fjället.


Blött, halt och bara så där superkul. Hoppa, parera stenar och tassa över frusna myrar. Det går sällan snabbt men det är inte heller meningen. Det ska vara upplevelse och en stor portion lek. För trötta och svettiga blir vi oavsett.


6.5 km inklusive skidgångsintervallerna med strax över en timme i rörelse in på träningskontot. Att få träna tillsammans är oslagbart. Vi hinner prata mycket, kämpa och skratta. Vi är på olika nivåer men lyckas hitta sätt där alla tre får ut mycket av passet. Det är helt enkelt en ynnest att få dela sina intressen med sitt barn!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: