Uppskattning och helgen som kommer

God dag! Det är fredag. Första kortveckan är snart över. Trevligt.
Varför en bild på en gammal aluhäst, blommor och trisslotter undrar du kanske nu?

Jo den gamla trotjänaren har nämligen varit på påskäventyr. Sara Borg hade beställt ny cykel men efter lite leveransbekymmer stod hon utan cykel förra helgen. Jag erbjöd henne att låna en av våra. Den som funkar men ingen cyklar på. Som tack för hjälpen fick jag en fin liten blomma och två trisslotter. Kan meddela att jag faktiskt vann. 60 kr rikare. I går när hon lämnade igen Cuben berättade hon att hennes nya cykel hade kommit. Hon hade satt pojkvännen att montera trampor och var ivrig att få provcykla. Den känslan är så härlig!

Om vi uppehåller oss en liten stund till vid gammelcuben så har jag en tanke att dotterns pojkvän ska få låna den lite i sommar. Vi måste ju introducera honom i cykelvärlden. 16 åriga killar torde väl bara älska fjällcykling? I morse pratade vi om att ta med honom för lite downhill i Lofsdalen i sommar. Hasse vann ju en heldag i deras bikepark så vi ska ju dit. Nu lämnar vi cykel en stund.

Helgen som kommer då?
Jo vi åker till stugan i kväll. Vi har inte varit där på två helger nu och jag längtar så det känns i hela kroppen.
Det ska ordnas med lite ny ventilation i badrummet och sys lite nya gardiner till sovrummet. Bortsett från det så planerar jag att göra vinterns sista skidturer. Vädret ser helt okej ut och jag hoppas och tror att det är riktigt fint att skejta på fjället. Jakstugan har fortfarande öppet och våfflor är aldrig fel.
Jag hoppas också på lite solhäng på farstubron. Den här tiden på året är solen som skönast när det bleka vinterskinnet får lite värme.
Sedan ska jag bara vila och läsa lite böcker. En helg att ladda batterierna på helt enkelt.

Trevlig fredag!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: