vecka 19

Vecka 19

Lördagens middag ute. På en holme vid Vallsundsbron. Sommarkänsla.

Vilken vecka som har gått. En att spara på när vädret vänder om ett par dagar och återgår till lite mer normala vårtemperaturer. Vi valde nog rätt som stannade kvar i stan i helgen och inte åkte till stugan. Vädret har varit bra där med men allt är lite lerigt och grått den här tiden när snön smälter. Det var också skönt att inte åka i väg efter Spanien. Bara vara hemma och landa lite. Nu stundar vecka 19. Tiden går fort. Snart sommarsemestrar på jobbet och min ledighet ligger långt fram i tiden. Sen semester för första gången på många år. Vanligtvis brukar jag ta semester efter midsommar. Men den som väntar på något gott som det heter.

Vecka 19 – en plan

Jag gör en veckan som kommer. Det var ett tag sedan så det känns som det är dags. Första riktiga vardagsveckan.

  • I dag måndag kör jag spinning igen. Kommer att ha mina fasta pass även på måndagar under sommaren. Ny tid däremot. 17.30 hoppas jag salen fylls i stort sett hela sommaren. Efter spinningen ska vi försöka att ta oss ut på Andersön och springa några kilometer. Jag ska se om mitt knä håller.
  • I morgon tisdag är det vilodag. Även om jag inte känner mig särskilt trött har jag många träningstimmar i ryggsäcken och kroppen behöver vila.
  • onsdag är det dags för mtb-träning i Egons/Frösö IF:s regi. Jag hoppas självklart att det kommer lika många som sist och att jag har något att cykla på. Ska gå igenom min gamla cube och se om den är cykelredo eller inte.
  • torsdag ska jag lunchspringa om mitt knä håller. En kort runda på stig utanför jobbet. Om min cube är helt okej kan det bli en mtb-runda.
  • Fredag är ju lika med happymorningride och jag kör landsväg oavsett väder. Kanske blir det en omväg hem som i fredags.
  • Helgen kommer att spenderas i Storhogna. Vårstäda stugan, se om det finns stigar att springa och kanske nöta lite backar på mtb.

I övrigt så kommer veckans temainlägg ut i morgon. Ett roligt tema och jag hoppas jag kan bidra med något icke-cykelrelaterat. Jag ska även publicera ett inlägg om hjälmen jag hårdtestade med betoning på hårdtestade i helgen och kanske får jag även klart inlägget en gudie till cykling i Spanien. En fullspäckad bloggvecka.
Det är Cissi-vecka och jag hoppas vi får lite tid att umgås mellan skola, jobb och kvällsaktiviteter.

Jag har fått pris på en ny ram till min mtb, årets ram är den enda som går att få tag i och priset är riktigt bra men ändå ganska mycket mer pengar än vad jag har. Jag har en reservplan. Hasse tar med sig ramen till killen som lagade den förut och mina skidor i vintras. Risken är att det inte blir så estetiskt  men fungerar det är det bra. Jag hade ju en plan att spara i hop till en fatbike till vintern. Ny ram ingen fatbike. Jag har lite att fundera på med andra ord.

Det var väl det. Har ni något roligt ni ska göra i helgen. Berätta gärna!

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: