vecka 25

Vecka 25 – en cliffhanger

 

Fredagens stugbild.

God eftermiddag.

Måndag igen och jag räknar ned för semester. 17 arbetsdagar kvar. Det finns ett ljus i tunneln. Jag tänkte att det kanske var dags för en veckans plan igen. Det där som jag försökte hålla kontinuitet i men tappade bort någonstans på vägen när veckorna gick in i varandra. När det inte händer särskilt mycket mer än det vanliga, sova, äta,jobba, träna och städa. För hur roligt det än är med planer hur poppis det är dela med sig av den är det ju lite trevligare om innehållet innehåller innehåll så att säga.

Veckan som kommer då

Eftersom det är en kortvecka och jag har faktiskt har lite skoj på gång tänkte jag dela med mig av vecka 25.  Jag har precis köpt en blå luftmadrass för 79 kr, letat fram mina paddlar från tiden när jag tänkte bli triathlet och dammat av min våtdräkt.

  • I dag måndag har jag bytt bort mitt spinningpass eftersom jag har en obestämd känsla av sjukdom i kroppen. Väldigt väldigt olämpligt. Jag ska trots detta upp till Önsjön, en liten sjö vid Kännsåsen som alltid är lite varmare och madrasspaddla med mina lagkamrater inför ett stundande äventyr. (Mer om det senare i veckan). Därav hastigt inköp av prylen ovan. Spännande.
  • I morgon tisdag hoppas jag att jag känner mig pigg och utan sjukdomssymptom. Jag ska nämligen delta i en träningstävling ute på F4 med mina lagkamrater. Vi ska springa och cykla mountainbike tillsammans. Vi kommer att avstå hinderbana. Hur långt varje sträcka är har jag ingen aning om. Det genomsyrar även mitt kommande äventyr. Att gå in helt med öppet sinne och stor naivitet att allt är möjligt.
  • Onsdag är det som vanligt Egonscykling. Vi delar upp gruppen i två och cyklar stig. Hasse kommer troligen att ta lugna gruppen och jag den lite snabbare.
  • Torsdag vilodag. Vi åker ned till Rättvik för att fira midsommar där.
  • Helgen blir vad den blir i träningsväg. Jag vill cykla lite fin stig i Jarlskogarna eller åka till Lugnet och köra de handbyggda stigarna där. Ett löppass ska jag avverka. Förut har Orsabajken varit ett stående inslag på midsommarafton men jag känner inte att jag är pigg nog för att tävla på fredagen och sparar de kronor anmälningsavgiften kostar till att eventuellt anmäla mig till Mörksuggejakten i stället. Måste bara bestämma mig om jag ska köra motionsklass eller Damer sport och lösa engångslicens nu när jag inte har någon veteranlicens.

Vardagligt händer det inte så mycket mer än att jag ska jobba, försöka att komma i säng lite tidigare än vanligt och tvätta ett par maskiner. Ungefär så.

Så cliffhangern i det hela är just det här äventyret jag i vanlig ordning spontant har hamnat i utan att egentligen tänka efter. Det är så pass festligt att det kommer att få ett eget inlägg.

Vad har ni för planer? Berätta!

 

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: