• Home
  • /
  • träning
  • /
  • Vecka 34 – 6 dagar kvar till Ragunda 100 miles
vecka 34

Vecka 34 – 6 dagar kvar till Ragunda 100 miles

Från gårdagens fjälläventyr. Hösten är här nu.

Elna skrev en lista i morse om fem saker som hon ser framemot och hon konstaterade att hösten är här. Hon längtade efter pannlampsturer på cykel. Det gör jag med och de turerna är nära nu. Kanske redan på fredag. Det ljusnar sent nu. Jag längtar också efter att få tända ljus, elda mer i vår öppna spis i stugan och att ta fram mössa och vantar. Längtar efter upptäcksfärder i färgsprakande skog runt stugan.

Vecka 34 står för dörren. Vilovecka och uppladdning inför lördagens mountainbikelopp. Det är bara 6 dagar kvar. Vi ska serva cyklar och lägga upp en plan. PM:et kom i går och det som känns skönt är att det inte blir en tävling i den bemärkelsen att det blir en resultatlista. Ingen tävlingsstress bara att ta sig i mål. En hel dag på cykeln i omgivningar jag aldrig varit i. Det värsta som kan hända är att vi åker vilse.

Nästa vecka väntar Vemdalen fjällmaraton och jag insåg i morse att mina planer att eventuellt gå mig igenom maran inte kommer att bli verklighet. Reptid och maxtid är för liten. Hur många kilometer av maran som jag skulle kunna springa är osäkert. Löpningen är osäker överlag och jag tänker inte älta ned mig i det nu. Det är även försent att göra en ändring i distans såg jag på inbjudan. Den här sommaren har inte varit min sommar.

I övrigt så drar Bloggar om Hälsas veckoteman igång den här veckan. Det blir roligt. Jag har saknat att skriva veckoteman. Ämnen som jag kanske inte alltid skriver om och ämnen som fått mig att tänka och reflektera. Mitt inlägg får ni redan i morgon.

Jag har en liten följetong på gång i bloggen som kommer på söndag. Ett återkommande tema som jag tror blir bra. I alla fall rolig att skriva och förbereda under vecka. Det är många bloggideér i huvudet och inlägg som jag i utkastmappen kommer att publiceras.

I vanliga livet utanför bloggen och träningen så vankas surströmmingsskiva hos min kollega i morgonkväll. Det ser jag framemot mot. Hasse äter inte surströmming och ensam är det inte särskilt roligt att äta det. Så jag packar bilen full med kollegor och åker till Bleka. Det kommer att piffa upp en vanlig tisdagskväll.

Dottern börjar gymnasiet på torsdag. De tär stort, både för henne och för mig. Det kändes inte så längesedan som hon började skolan. Tiden går och jag med den.

Det var ungefär det.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: