Veckan som kommer 

En sådan där "jag tror jag ligger kvar i gräset för allitd"-bild. En skön känsla trots allt!

En sådan där ”jag tror jag ligger kvar i gräset för allitd”-bild. En skön känsla trots allt!

Just precis! Det var ju länge sedan som jag skrev någon form av planering på bloggen. Bra tänker någon. Någon annan tänker guuu vad spännande, vad ska människan hitta på nu?

Jo det ska jag berätta. Bortsett från att önska att det kunde bli vinter eller åtminstone fin höst i stället för det här eviga strilandet från himlen är det en trevlig vecka som väntar.

  • Måndag- Spinning på kvällen. Hasse är kvar i stugan. Jag har lovat att äta något mer än bara fil till middag i veckan. Hopplöst dålig på att äta mat ensam. Alltså riktig mat, inte bara frukostmat framför tv:n. Kanske överraskar jag mig själv med ett styrkepass efter mitt spinningpass.
  • Tisdag- Komma upp i tid för att stämpla in tidigt. Måste jobba i hop lite flex. Sedan är det tjejcykling på kvällen. Vi har planerat en tur till Fugelstas handbyggda stigar. Event finns i sherides-gruppen på Facebook. Häng på! Sedan inte äta frukostmat i soffan framför tv:n.
  • Onsdag- Kanske smäller jag till med tandtrampen i Brunflo. Tempolopp. Jag har inte fixat sadel till Alohan och sittställning miserabel men tempo är skoj. Mest nervös att åka ut dit själv eftersom Hasse inte ska med. Inte äta…äh ni har fattat.
  • Torsdag- En earlybird på cykel planerar jag. Innan jobbet måste det bli. För efter det åker jag ned till Storhogna. Plockar upp Hasse och vi åker vidare till Rättvik. Hinner inte cykla något då.
  • Fredag. Vi åker över gränsen till Halden för VIP-tält och insupning av loppstämmning. Åker sedan till Strömstad och installerar oss i stuga och laddar för race!
  • Lördag. Grenserittet. 8 mil, galet mycket norrmän och ett antal respektabla höjdmeter. Last chance att seeda upp mig cykelvasan och en chans att få rejsa i ett annat land. Eller åtminstonde rejsa över gränsen. Vad jag längtar och jisses vad jag ska grusvägstoköra!
  • Söndag- Vilodag och hemresedag. Vi åker hela vägen från Strömstad till Storhogna för att sova innan vi åker vidare till Östersund på måndagsmorgonen.

Annars så är jag helt solo i veckan. Dottern jobbar sin sista vecka i Rätan och bor hos pojkvännen. Hasse är som sagt kvar i Storhogna. Jag tänker att jag ska hinna tvätta ett par maskiner träningskläder och dra dammsugaren över lägenheten. Det om något behövs. Försöka att lägga mig i tid och komma upp i tid. En rätt bra plan!

Ha en fin måndag.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: