Veckans plan

Vissa måndagsmornar behöver inget filter.

God dag. Hoppas ni har en fin måndag. Jag tänker inte kommentera valet men än att det finns trevligare saker att tänka på idag än att 12,9% av Sveriges befolkning definitivt inte delar min syn på människor.

Det var en fin höstmorgon med dimma när vi lämnade stugan vid halv sju-tiden. Sådana här stunder skulle jag hellre vilja vakna upp i ett tält, sticka ut huvudet och konstatera att det är friskt. Borsta tänderna i en bäck medan dimman lättar. Att åka på jobbet var väl andra bästa alternativet eller nåt.

Veckans plan skulle det handla om. Bara för att jag kände för att delge er det och troligen kommer det inte att bli en återkommande vana. Så vi kör väl då. Så här ser det ut:

  • I kväll kör jag RPM på Fristilen. Spinning fast i Les Mills-kläder. Jag hoppas det bokar in sig en hel drös människor. Tyvärr är det lite tunt på deltagare på dessa pass vilket är jättesynd. Ett kanonpass!
  • I morgon planerar jag att kliva upp i tid och ägna 20 minuter åt styrketräning. Sedan är det spinning på kvällen. Jag hoppas mitt pass går hem även i morgon. Eller det tror jag nog att det gör. Det ska bli roligt att få köra det igen och göra det till en fin tisdagsvana.
  • Onsdag tror jag att jag ska lufta mtb:n alternativt ta sista turen på tempocykeln. Får se vad vädret säger. Jag är lite sugen att utforska området ovan Lugnvik igen och samtidigt köra stenhårt mot Lockne. Vi får se om sagt.
  • Torsdag hoppar jag in för Anna och kör spininng igen. Så missar man tisdagens pass har man en chans på torsdag. Så be there va!
  • Fredagen ska ägnas åt lunchstyrka sedan ska benen vila. Vi har lite att packa och ordna med för:
  • helgen kommer att gå i fjällens tecken. Min mamma har fyllt jämt och presenten är en fjällvandrig. Så vi packar in oss i bilen, min syster och hennes dotter, Cissi och Hasse och mamma och åker upp till Storulvån. Boende på stationen och två dagsturer i området. Fint så det förslår! Stort längta på det!

Så jag har lite att se framemot mot! Nu ska jag nog slänga i mig lite lunch. Jag är hungrig som en varg. Energiunderskott som det känns.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: