VTTR- den korta versionen

Väntar ni på ett livstecken? Kanske en racereport? Följer ni mig på instagram eller bloggens Facebooksida vet ni att vi lever, fixade att gå i mål och hade ruskigt roligt i går. Vi kom inte sist utan knep en 4:e plats. Förvisso bara sex lag men ändå. 

Jag hade tänkt att skriva en racereport i kväll men WordPressappen har lite mer att önska när det kommer till att skriva lite längre texter. Ni får den i morgon i stället. Jag har för en gångs skull en hel del bilder från tävlingen.  

Löpning med utmaningar.

 

Den korta versionen är att vi hade en makalöst fin och rolig dag i går. Vi gav allt och blev trötta. Det var det som var meningen. Den här formen av tävling gav verkligen mersmak. Tänk vad mycket roligt det finns att ta sig an och hur modig man blir när det verkligen gäller. 
I dag är kroppen trött efter strax över fem timmar tävlande. Jag har blåmärken lite här och där och stela ben efter löpning över 3 fjäll och en fin samling höjdmeter. Jag hade tänkt att springa ur benen i dag. En lugn jogg till Samevistet. Kroppen sa stopp och jag tog en lugn promenad med Hasse i stället. Det räckte gott. Storhogna har levererat kanonväder för att vara sent i oktober. Det ser ut att hålla i sig även nästa helg. 

Det var söndagsrapporten det. Nu väntar blåbärspaj innan vi packar i hop oss och kryper i säng. Ny vecka, nytt kontor och förhoppningsvis kommer jag igång med träningen igen. Får vara slut med krasslighet och sporadiska träningspass. Ha en fin söndagskväll! 

Fick en ny fin mössa igåri goodiebagen. Mössor får jag aldrig för många av!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: