2 riktigt bra pass i helgen

 Jag har haft två riktigt bra träningsdagar i skidspåret. I går provade jag och Hasse spåret ned mot Tandsbyn från Svartsjöarna. Ett rent stakpass i helt makalös natur. Tänk vilka fina ställen vi har bara 2 mil från stan. Det är som att komma till fjällen! Helt vindstilla och runt 6 minus, kunde inte ha varit mer perfekta förhållanden. Ryggen då? Jodå den kändes litegrann i går, men inte så som i torsdags. Jag fick tips om att åka lite mer upprätt och det fungerade bra. Jag åker lite som Vassberg annars, som en fällkniv. Farten i går var bra med tanke på att det i stort sett inte finns en nedförsbacke och det ger en bra indikation till Öppet spår. Orkar jag hålla farten över nio mil klarar jag mitt mål…hoppas jag.

 ”Fikapaus” i Lövsåsen på väg tillbaka från Tandsbyn. Ett ställe jag aldrig varit på. Vackert så det förslår. 3 mil skrapade vi hop och kunde nöjt åka hem och ladda med ny energi innan bio och middag på Dalwhinnie väntade. Whiskyemarinerad ryggbiff med pommes. Inte helt fel avslut på en bra lördag!

 Hasse var lite tröttare än mig i dag så jag åkte upp till Spikbodarna på egen hand och stakade mig runt både korpfemman och 15:km i ett ännu bättre tempo än i går. Dock fick jag slita för axlar och rygg var trötta. Mycket folk överallt, någon form av tävling pågick, Fjälllbryntloppet?
Lite sämre förhållanden i dag, jag hade lyckats sånär med fästet men hade sämre glid. Sånt händer, det ger i allafall lite mer träning och puls!

På vägen hem svängde jag förbi Torgbrinken och överaskade Hasse med semla! Jag är rätt kräsen när det kommer till dessa, måste smaka på ett visst sätt och torgbrinken gör ingen besviken! Kanske inte bästa efter-tränings-mat men vad tusan? Nu väntar en seans i gymmet tillsammans med Anna, cx:en är fullbokad tyvärr, vi får träna mage på egen hand i gymmet i stället.

Om två veckor går jag snart i mål! Det är nära nu! Öppet spår för andra gången. Hua vad jag längtar!
0

One Comment

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: