21 dagar kvar


Det drar i hop sig. Bara 21 dagar kvar. 9 mil på skidor. Jag tänker ta revansch på fjolårets parodi. 8,48 timmar, 8 av de 9 milen dubbelstakade jag. Iof en prestation i sig. Året innan gled jag in på 7,35 med ett längre stopp i Evertsberg. Det borde gå att åka lite snabbare.

Vid den här tidpunkten i fjol hade jag 44 mil i benen. I dag har jag 36 mil men känner mig lite starkare på skidorna. Milen är inte allt. Det har inte varit mycket till varken snö eller spår här i Östersund jämfört med åren innan. Så 32 av denna säsongs mil har jag samlat i Storhogna och på Vemdalsskalet. Med andra ord har jag legat i när jag varit där.
Sen har skidorna fått stå tillbaka lite. Mer av annan träning. Mest spinning som det känns och alldeles för lite ren cykelträning. Så jag har lite att ta igen bara det lugnar ned sig lite på instruktörsfronten.

Nåväl om 21 dagar är jag ute i spåret och gör mitt bästa för att åka snabbt! Jag vet hur jag funkar. Även om jag inte har ett tidsmål nu är det nog väl formulerat vid starten i Berga by.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: