3700 kr fattigare

Men är det inte roligt att få slänga ut lite pengar på cykelprylar så säg?

Lämnade ju in Fujin på Egons i går, de ringde i dag och bekräftade det som jag misstänkt. Min vevarm är slut, en spricka i kolet. Välja att beställa hem en ny vevarm, vilket tar ett bra tag, då talar vi veckor, eller byta vevparti och få det till ett bra pris.

Så nu har fujin utrustats med ett dura-ace-parti och nytt vevlager eftersom det gamla var ett FSA. Allt till den nätta summan av 3700 kr. MEN jag fick ett bra pris, arbete och nytt vevlager inräknat och att enbart köpa vevpartiet över internet hade kostat detsamma. 123 g lättare cykel, snart väger den som luft. Och som en liten bonus hade killarna på Egons tvättat och putsat cykeln! Det är service!

Som om det inte vore nog fick vi veta att det blivit lite fel i klubbklädesbeställningen, det ska ta 10 veckor innan det kommer, hur tänkte man här då? Så, inga klubbkläder på tävlingspremiären så vida jag inte lyckas åla i mig i dotterns gamla klubbtröja stl xs.
Det går bra nu?

För att trösta mig (återigen) blev det lite solhäng med sällskapet i badhusparken med en glass.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

 • Malin

  april 30, 2012 at 14:57

  Huvva! Fasen att det var så illa, man hoppas ju in i det längsta att det bara är något som behöver dras åt liksom. Men härligt ändå att få det ordnat så snabbt!

  Alltså, det där med klubbkläderna börjar ju likna ett skämt. Först ska man finna sig i att köpa herrmodeller, sedan ska halva cykelsäsongen hinna gå innan kläderna kommer. Inte direkt imponerad av det där alltså. Men en XS kommer ju sitta som gjuten! 😉

  Svara
 • admin

  april 30, 2012 at 15:01

  Ja det gick verkligen undan, tro fan det om man bara på en dag tjänar in summan;)

  Det är surt, nu är det sån tur att i just MTB är det inget krav på att man måste tävla i klubbkläder (Frågat extrae om detta i dag) såsom man måste gör i cross, bancykel och landsväg. Men ändå, det känns ju lite tamt att stå där utan kläderna.
  Haha, tala om tempodräkt! Fast då kan man undra om det är ok eftersom jag kankse får lite fördel genom att bli extra aerodymaisk? För det får man inte vara i MTB nämligen;)

  Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: