Årets första punka och stor uppskattning av chefen,

Vi har trampat på rätt bra de senaste dagarna, jag har passerat 100 mil, kroppen är fräsch och styrkan finns i benen, det är som det släppt mentalt nu, att jag vågar trycka på och ger mig inte. det har gjort att det går mycket fortare, högre medelhastigheter och framförallt snabbare uppför.
I går kom årets första punka, efter en mil. Magnus fick pyspunka i kännåsen, när vi precis passerat en mycket välkänd längdskidåkare på cykel. Surt, honom kom vi kapp sen på Rödön . Magnus blir på fruktansvärt uselt humör när han punkterar, sliter i grejerna, i går resulterade det i att han lyckades förstöra ventilenhatten, men luften höll ända hem. Lite vågat att fortsätta 6 mil till utan varse sig ny slang eller kolsyrepatron, men det fina vädret tillät inte hemgång.

I torsdags hade vi friskvård med jobbet, belöningspengen som alla anställda fått gick till middag på Brunkullan. Innan hade jag träning med kollegerna, ett varv easyline och 30 minuters spinning. Nästan alla provade på, och alla som provade gjorde det med energi och glädje, till och med inne i spiningsalen. De har verkligen varit skeptiska, trott att spining har varit lika med total utmatming och superhögt tempo. Efteråt fick jag mycket beröm, många av dem tog prova-påbiljetter! då har man lyckats förmedla något mer som det känns. Det rörde mig.
Chefen var jätteglad, hon kom i går med detta till mig under fredgsfikat som ett tack, rörd blev jag ännu en gång. Blommor, Årechoklad och en biobiljett.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: