Bilder Mörksuggejakten

Tog väl ett par bilder under lördagen och söndagen. Trodde väl att de skulle bli bättre än vad de blev, skärpan hamnade inte alltid där jag tänkt mig. Överssende med det allstå.  Men det blev en liten samling, mestadels från täten eftersom Hasse envisades med att vara så snabb. Kika in här på mitt Flickr! Låna gärna men glöm inte ange källa.

Tog en del bilder från Lilla Mörksuggan också, men jag väljer att inte lägga ut bilder på andras ungar än min egen. Sådant kan vara känsligt utan lov. Ni fattar.

Tänkte bara säga att det är skrämmande att se Cissi ärvt mitt pannben och ilska på cykeln vilket syns tydligt på målbilderna. Skrämmande är också att hon passar bättre på min hoj än vad jag vill erkänna. Nån som vill sponsa flickebarnet med en egen cube?? Eller, jag får nog köpa en triss eller nåt.

Bjuder på ett par godbitar här och resten hittar ni som sagt i albumet.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: