Fredagsfint med minnesbilder

Men vänner, det är ju fredag! Igen! Jisses vad denna vecka har gått fort. Jag har precis kommit hem från jobbet, parkerat mig framför datorn med en koppe kaffe och husguden Winnerbäck i bakgrunden. Dottern har dragit på skräckfilmsinspelning med kompisgänget i Lit. Jag ska plugga nån timme innan jag gör helg på riktigt. Det är deadline för sista kursen i helgen och det återstår bara sedan ett arbete att lämna in innan 7,5 högskolepoäng trillar in på cv:et. Det har varit slitsamt, heltidsjobb, studier och en rätt aktiv fritid börjar ta ut sin rätt. Vad jag ska fira när det är klart. Ballonger, pompa och ståt.

I dag slog det mig vilket fantatiskt år det har varit. Jag har hunnit med så mycket, fått uppleva två länder, Spanien och England. Träffat nya människor och gamla vänner som det värmer i hjärtat när jag tänker på! Fått umgås med min lillasyster en vecka, hon som tog sitt pick och pack och bosatte sig så långt i från oss. En vecka med Björn och hans familj i spanien. Det är så lätt att bli fartblind lätt att glömma att reflektera ta in och njuta lite extra.
I dag bjuder på jag några bilder. Några bilder som betyder lite extra mycket!

Cissi inför lila Mörksuggejakten i somras. 

Nedan Spanien. Gissa om jag vill tillbaka! Minns ni Rebate Björn och Hasse?

Min fantatiskt fina dotter, Lida Loop i år. Min första DNF. 

Nedan London, inga träningsbilder bara turistbilder! Bjuder jag på! 
Ha en fin fredag och en lika fin helg!
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

5 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: