Höststädning

Vi tog tjuren vid hornen i dag och monterade ned studsmattan med tillhörande nät. Har pratat om att göra ett i över en vecka. Riktigt fint höstväder med lite värmande sol gjorde proceduren smärtfri. Mycket pinnar som ska ned i mycket liten låda, efter bändande och sittande på kartongen fick vi ned allt och nu är det utburet i förrådet Altanen städades och mattor och dukar åkte ned i tvättstugan. Avslutade det hela med kaffe och kanelbullar tillsammans med grannen och hennes barn. Sen svidade sambon om och drog ut på en cykeltur. Själv satt jag kvar en stund och pratade med grannen.

I går var vi ut och åt med Therese och Thomas på restaurang Viktoria. Stekt röding med kokt potatis var hur underbart gott som helst. Vi for hem till oss sen och satt uppe till nästan halv tre. Bea och Manne kom ned och gjorde oss sällskap. Jättetrevligt, och längesen sist vi hade en sån kväll. Trött är man i dag, men det var det helt klart värt.

Nu ska jag passa på att plugga lite, har en hemtenta att göra, mycket tid på mig men samtidigt skulle det vara skönt att få den gjord innan den ska vara inne nästa söndag. Till veckan drar ju samtalsmetodikkursen i gång och även den där trädgård och hälsa. Bättre att ligga före än efter. Ändå måste jag säga att jag inte är så stressad som jag trodde jag skulle vara, det var inte så högt tempo ändå, sen är det ju bara denna termin som blir lite jobbig.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: