Kaxig i morse- vek nu

Trodde att jag var pigg nog att jobba idag. Hade längtar efter att få göra lite nytta. Få träffa mina arbetskompisar. Har ju känt mig rätt bra ändå.


Men det är en sak att vara hemma, vila precis när kroppen säger det, ta lugna promenader till affären och göra det man orkar. Då är det lätt att vara kaxig.
Men att jobba även om jag inte har ett fysiskt arbete var en annan sak. Smärta och tungandning gjorde att jag fick gå hem. Eller snarare hemskickad. Mycket av min energi kanske gick åt i helgen.
Så jag vilar veckan ut igen. Min nya lilla mörksugga får vaka ensam på mitt kontor och tur att det är touren på tv:n.

Skulle väl ljuga om jag säger att detta inte tär…

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

  • admin

    juli 10, 2013 at 08:16

    Det är ju det, nästa nså jag heller brutit ett par ben eller så. Å andra sidan så ger ju orkeslösheten verklingen chans till vila, för det går ju inte.
    Men det är inte lätt när det fint väder ute, fjällen börjar bli riktigt fina i cykelhänseende och formen dalar dag för dag.

    Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: