LunchstyrkaDet är lite pinsamt att erkänna att jag trots instruktör och har Fristilen som min arbetsgivare har jag inte besökt Fristilens gym i Krokom. Så på tiden med andra ord.
På grund av nedmonterande av säng och upp med ny säng till gumman i går valde jag att hoppa löpningen. Spinningen dagen innan hade också tagit ur musten ur kroppen totalt så vila och fix av rum kändes som prio ett.

Därför blev det styrka på lunchen i dag i stället. Jag har dragit mig länge för att köra i gång, varför vet jag egentligen inte för det är roligt när jag väl kommer dit. I dag ett expresspass.Värmde upp med 5 minuter på löpbandet, lagom tid att springa på det. Kommer nog aldrig att gilla löpband.

Sen till gymdelen, Kettlebell, svingar och sidoböj i dubbelset. 14 kg i dag. Långt långt från det jag tidigare tränat kettlebell med när det begav sig. Nåväl, jag måste ju börja någonstans. 


Lite foto i pausen, inser att kroppen inte direkt är som den var förut, både i fasthet och styrka.
Sen på med utfall med stång, benböj och frivändningar med stång. Ännu så länge utan vikt för att vänja ryggen. Avslutade med planka och situps och en plankövning där man ligger på rygg och lyfter upp höften med foten på ena benet, skall vara bra för att stärka just höften och för att förebygga knäont. Japp så ett snabbt effektivt pass med svett så det räckte. Nöjd är jag!


Lika nöjd att jag masade mig till gymmet för här var det otroligt fint och fräscht precis som Fristilen är även inne i Östersund. Ännu en gång är det en förmån att få vara en del av Fristilen!Nästa gång medtager jag ett hänglås, bortskämd med att det inte behövs annars. Smidigt att hänga upp det och inte behöva dra det fram och tillbaka i väskan.

Nu laddar jag om för ett spinningpass i kväll, 11 stycken bokade!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: