Mörksuggejakten från andra sidan!


Precis som i går ”jobbade” jag lite bakom kulisserna idag. Redan strax efter sju var jag uppe vid Jarlstugan för att dela ut nummerlapparna. Stack i väg utan frukost i magen. Lite dumt.
I dag var det full rulle i nummerlappstältet. Kön ringlade sig lång och vi fick jobba rumpan av oss. Med bra teamarbete och lite längre öppethållande av tältet kunde vi andas ut strax före tio.

Lika roligt som i går, härliga människor man får träffa. Behöver jag säga att jag stortrivdes?


Jag klämde även lite på en De Rosa hoj som enervitmannen (ni vet, han som alltid är på varje lopp och kränger gels) säljer genom sin firma CykelItalia.

Strax efter starten hämtade Cissi och svärfar upp mig och vi åkte ut på lagningsturné. Nedre Gärdsjö först och sen vidare till Östbjörka. Spännande och roligt med kameran i högsta hugg. Bilder från det kommer sen. Cissi fixade lagningen perfekt!


Och så vidare ned till målet och vänta in Hasse. Han rullade in på bra tid, kapade sin tid sedan i fjol rejält. Stark karl det där!

Andra som var grymt starka idag var Olof som körde ruggigt bra, hans kompis Johan likaså. Jessica som imponerar och besitter en grym cykelform. Mia som jag alltid blir så glad av att träffa och Hanna Östfeldt som kör hur bra som helst!

Det är så många härliga människor och så roligt att få uppleva stämningen. Nog för att det kändes i hjärtat i dag när starten gick men å andra sidan har jag fått göra lite nytta! Sett ett långlopp från andra sidan, inte alla som gör det:-)


Min tid kommer. Om inte annat nästa år! Nu förfaller kroppen och jag pimplar lite vitt och njuter av en fin sommarkväll. Får snart lite mat i magen för det var en detalj jag missade idag. Äta bör man!

Bra kört alla ni som ställde upp idag! Jag är imponerad av er!!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: