Ny hoj, bra-för-själen-cykling på ÖSK.

Alla träningspass behöver inte bedrivas i duracelltempo med blodsmak i munnen och andnöd. Faktiskt inte alls. Men det är svårt att ta de där lugna njutningsfulla passen. Då är det för väl att jag har en dotter som jag rimligtvis varken kan pressa för hårt eller cykla i från.

Så i dag blev det en lugn tur i delar av ÖSK-spåret, så lugn den kan bli med tonvis av myggjävlar. Strax under 2 mil inräknat cykla dit och hem. Extra njutningsfullt var det att cuben äntligen kommit hit från Tyskland. Sällskapet hämtade dessa två godbitar på lunchen, inte från Tyskland dock. Nåväl, bara åsynen av min nya fina cykel fick mig att bli nyförälskad. Röd, grå och vit, precis som Fujin.

Någon matchande flaska hade jag tyvärr inte. Men det funkar.

Vilken skillnad jämfört med contessan, som förövrigt passade Cissi ruggigt väl. Dämparen på cuben sväljer det mesta, jobbar på fint och bara det att kunna låsa och öppna den via styret! Den är en aningen större än vad contessan är, bredare styre bland annat, men ändå fullt hanterbar. Det var den minsta storleken jag köpte, inte lätt när man inte är längre än vad man är. Lite mer racig sittställning och det händer saker när jag trycker på! Vi kommer defentivt ha många roliga stunder i skogen framöver.
Vore den inte för smutsig skulle den få stå i sovrummet.

I morgon kör jag spinning, har inte instruerat på en månad, vet inte om mitt eget pass sitter. Efter det tar vi en sväng uppe vid ÖSK igen, få hojjen att bekänna lite färg. Söndag står sista långpasset inför Vättern på schemat, sen är det bara något lätt rullpass kvar innan vi åker ned och tar oss runt pölen. Herregud vad tog tiden vägen?

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: