RPM Is back in da house!

Ni som varit med ett tag vet ju att jag tidigare instruerade i RPM. Ett förkoreograferat cykelkoncept från Les Mills. Oavsett vilken instruktör eller del av världen du går får du samma upplägg! I mitt tycke mer cykellikt än ”vanlig” spinning.

För er nytillkomna så älskar jag verkligen det! Kvartalsreaselserna som vi teamde tillsammans var uppskattade. Ett oförglömligt minne var tomte-RPM:en 2009! Här på bilden, från vänster Hanna, mitt ex Magnus, jag och härliga Erik. Vi var ett grymt team.


Kan säga att det var svettigt under luvan! Runt 2010 togs konceptet bort från Fristilen, deltagarantalet hade sjunkit.

Jag och min kollega Hanna har hållit våra tummar att det ska återkomma. Gissa om vi blev glada när vår chef Stina frågade om vi ville göra ett nytt försök. Så pass att Hanna bokstavligen ramlade av stolen!

Hasse och Moa Ahren har varit på utbildningen under december. 4:e februari är det premiär på Fristilen!
I kväll hade vi möte om hur vi ska köra. Det var ett taggat gäng som samlats. Nu längtar jag verkligen!


Så ni som tränar på Fristilen hoppas jag se i spinningsalen under våren! Lovar att det blir fart. Klarar du ett vanligt spinningpass klarar du en RPM-klass. Jag kommer självklart att ha fasta spinningklasser under våren också. Fortsätter med måndagar kl 17. Välkommen till båda!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: