Slitna pjuck- behöver nya


Mina Diadora-skor höll inte mer än ett och ett halvt år. Antingen sliter jag skor mer än normalt eller så var skorna inte så bra. De där röda grunkorna vid klossarna ska vara två på vardera sko. Vilken nytta de egentligen har haft vet jag inte. Killen i butiken påstod att det skulle ge en större anläggningsyta på pedalen och mindre trötta fötter. Att det har varit glapp och svårt att klicka pedalerna förstår jag nu. I helgen fick jag sparka i vänsterskon i pedalen, lite bökigt i skogen på tajta stigar.

Skorna har varit ruggigt sköna. Är lätta och svala och suttit som en smäck på mina fötter. En nackdel var dock att spännet på ovanpå foten klämde och gav skrapsår när skoskydd var på.

Måste alltså hitta ett par nya skor. Angenämt bekymmer. Nån som har tips på grymma pjuck för en lite bred fot? Kasta tipsen på mig i så fall!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: