Vårkänslor, skidor och dagens outfit

I dag var första dagen som solen värmde på riktigt! I morse hade det börjat ljusna redan strax efter sju. Det går mot vår och klart att det känns gott i själen när solen börjar gå ned vid halvfem på eftermiddagen i stället för vid tre.

Efter jobbet for jag direkt hem och vallade. Fick förtroendet att även valla Hasses skidor. Ett bevis på att jag gjort framsteg i min vallakarriär, som förövrigt inte haft en spikrak utveckling om man säger så. I dag låg tempen på 2 minusgrader. Det fick bli ett par lager med VR45 och ett par lager VR50 på toppen. Funkade fint!

Vi åkte från dagsljus till eljus med pannlampa. Började i Spikbodarnas 15 km spår och fick tända pannlampan först efter 8 km. Sedan tog vi anslutningsspåret ned till Odensala och körde ett varv där innan vi stakade oss hem. Odensalaspåret har blivit en liten favoritavstickare, framförallt när det står stakning på schemat!
Tror också att jag såg en bloggkändis i spåret, tordes inte säga mer än ett litet hej när jag trippade förbi i Odensala. Det där hello kittypannbandet kändes bekant. Kanske var det…PJ?
Jättefånigt att inte säga nåt, fast det hade nog varit ännu mer fånigt om jag liksom, ba hej!! Jag läser din blogg ba!  Nä jag sansade mig.

Vi skramlade i hop 16,7 km på 1.16 tim. En rätt bra distansfart i en trött kropp. Jag har fortfarande rester kvar av flunsan, inte sjuk, men en trötthet och tung känsla i luftrören. Vi får se hur det blir med öppet spår.

Efter skidåkningen var det raka vägen till Coop i Lillänge för middagsinköp. Nu åt vi mer än sallad men är det något jag skulle kunna äta mig till döds av så är det babyspenat.
Jag inte den tjejen som direkt sminkar mig, byter kläder och fixar frillan innan jag går på affärn, eller utanför dörren överhuvudtaget. Nä, jag kör den mer naturliga stilen, i dag svettig, illaluktande, halkande i skidpjäxor och trassligt hår och trumpen uppsyn. Dagens coop-outfit! Glömde den lite kissnödiga posén ni vet, fast jag är nästan dubbel så gammal som modebloggarna så det gör inget!

Nu önskar jag er en trevlig helg! 
(Föressten såg ni dokumentären om Anja Person igår? Om inte gör det!, finns på svt-play! Fantatiskt bra och fantatisk idrottskvinna)
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: