• Home
  • /
  • Vardagligt
  • /
  • 18 maj, snö, teknikträning till kvällen och jag är lite less.

18 maj, snö, teknikträning till kvällen och jag är lite less.

Snöflingorna syns inte men de finns där, tyvärr

God morgon. Vilodag i går. Välbehövligt. Vi planerade kommande kvälls teknikträning med Egonscyklingen tillsammans med Jimmy. Först med kaffe och paj hemma hos oss sedan en sväng ut till Lövsta för att leta saker att använda. Vi smög omkring i en skogsdunge och letade plankor och stockar. Ställde ut koner och åkte hem vid 22.30 med en bra plan. Först ett par teknikstationer sedan en avslutande stafetttävling. Något för alla och förhoppningsvis kommer det att uppskattas.

I morse snöade det. Stora flingor som blandades med tunga regndroppar. Inget som direkt höjde humöret som i dag är lågt. Jag är less utan att egentligen veta varför, trött av all pollen och att semestern ligger lite för långt bort för att det ska kännas som om det finns ett ljus i tunneln. Det är en sådan där dag som jag helst av allt hade behövt ligga kvar under täcket. Tyckt lite extra synd om mig. Att den nyinköpta tröjan krympte i tvätten och att jag åt för mycket frukost och fick magknip gjorde inte saken bättre i morse. Jag scrollade också igenom instaflödet och ville helst kräkas på alla perfekta bilder. Men tänkte sedan på det riktigt bra som Anna skrev i sitt inlägg i går. Att i bland måste påminna sig själv att gräset inte är grönare på andra sidan.

Nej nu ska jag rycka upp mig. Kvällen kommer att bli riktigt rolig det vet jag! I morgon är det torsdag och en dag närmare helgen. 

 

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: