3 bloggtips

3 bloggtips, resor, mat och träning

Häromdagen postade Sara Rönne ett inlägg om tio bloggar som hon läser. Jag älskar sådana inlägg. Det ger massor av inspiration och några nya bloggar att upptäcka. Länkkärlek är viktigt och fint. Av Saras inlägg fick jag även tipset om Feedly till telefonen. En bra app att samla dem man läser och snabbt se vilka som har uppdaterats! Kanon.

Jag läser många bloggar och har tidigare tipsat om dem. Senast listade jag tio av dem som jag läser regelbundet. Tänkte att jag skulle dela med mig av tre bloggar till som alla är värda ett besök.

3 bloggar- resor, mat och träning

 

Daniel Rydén driver bloggen Traveler´s edition och bor här i Östersund. Han har nominerats till Sveriges bästa reseblogg 2016. Stort och förståeligt. Han bjuder på intressanta inlägg som triggar i gång resesuget och inläggen är personliga. Kanske just därför som det blir intressant. Han är också en mästare på att bjuda på fina bilder. Han skriver inte enbart om resor utan blandar upp med inlägg om träning och bra recensioner av prylar.

 

3 bloggtips

Erik, killen från Klövsjö som går ut nian och lagar mat som vilken stjärnkock som helst. Hans blogg vill jag lyfta lite extra. Det är galet häftigt och jag har följt hans instagramkonto länge. Han är en kompis till min dotter och berättade en gång att hällde lite julmust i svampsoppan (om jag inte minns helt fel) och det blev jättebra. Bara att komma på en sådan sak i jakten på den perfekta smaken är avancerat. I bloggen delar han med sig av recept och tips och det är riktigt bra saker. Häromdagen paketerade han oxkinder från Jämtlandsgården och utlovar recept på det senare. Är du matintresserad tycker jag att du ska kika in och ta del av hans relativt nystartade blogg! Får jag spå lite inför framtiden tror jag den här killen kommer att gå långt!

 

img_2577

Sara Borg, en tjej med fötterna på jorden, kloka tankar och mycket kunskap som hon delar med sig av. En blogg jag dagligen följer och inspireras av. Bloggen är personlig men på ett bra sätt och hon vågar bjuda på sig själv, både när det går bra och inte gör det. Hon skriver om träning, både cykel, löpning och styrka och blandar upp det vardagliga på ett fint sätt. Sara skrev häromdagen ett grymt bra inlägg om att må bra på internet som jag tycker du ska läsa. Mycket tänkvärt!

Ditt bästa bloggtips? Dela med dig, jag gillar att hitta nya bloggar att läsa och inspireras av. Gärna lite tips på bloggar som inte enbart är träningsrelaterade. 

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

9 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: